Flygklubb i Göteborg

Bli medlem, du också i Aeroklubben i Göteborg!

Flygklubb Göteborg - Aeroklubben i Göteborg - Logo

Aeroklubben i Göteborg är en öppen och allmännyttig förening som har till ändamål att bedriva och stödja kulturell, idrottslig och social verksamhet inom den ideella flygverksamheten.

Du är välkommen att bli medlem!

Alla medlemmar är välkommna att deltaga i flygklubbens aktiviteter. Dessutom får du som medlem det årliga pappersnumret av medlemstidningen Mofly hemskickat. Som ordinarie medlem eller gästmedlem äger du rätt att hyra våra flygplan förutsatt att du uppfyller behörighetskraven i övrigt samt gjort en checkflygning med lärare eller CRI.

Flygklubb i Göteborg

Flygklubben är placerad på Göteborg City Airport, eller Säve flygplats som den också kallas. Flygplatsen ligger centralt på hisingen i Göteborg.
Har du redan flygcertifikat behöver du bara kontakta oss och fylla i en medlemsansökan.

Vill du lära dig flyga börjar du i Aeroklubbens flygskola och lär dig flygningens grunder i både teori och praktiska övningar.
Läs med om hur du tar ett flygcertifikat på våra sidor för flygutbildningen.
En bra början om du vill lära dig flyga är att fylla i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig!

Du hittar våra medlemsavgifter här.

Är du intresserad av att bli medlem? Kontakta oss.