Lär dig flyga med oss!

Lär dig flyga 2016-12-27T14:52:34+00:00

Lär dig flyga

Aeroklubben - en aktiv flygskola

Varje år får mellan 10 och 15 elever sina flygcertifikat i Aeroklubbens flygskola. Lär dig flyga med oss du också!
Vår flygklubb har haft flygutbildning ända sedan 1931 och sedan dess har ett drygt tusental elever tagit sina flygcertifikat hos oss.

Aeroklubbens flygskola har tillstånd från Transportstyrelsen att bedriva undervisning för privatflygcertifikat (PPL) och mörkerbehörighet (NQ) inklusive teori.

All teoriundervisning sker på vår flygplats, Göteborg City Airport. Även själva flygträningen utgår härifrån. Ibland beger vi oss till andra flygplatser i närheten för att träna starter och landningar. Vi flyger också längre turer för att på praktisera navigering.

Flygskolan är en del av Aeroklubben. Genom att ta ditt flygcertifikat hos oss kommer du snabbt i kontakt med andra klubbmedlemmar som redan är färdiga piloter. Du som är elev deltager direkt i den övriga klubbverksamheten.

Du behöver bara normal fysik, måste ha fyllt 17 år och du får ha glasögon.
De flesta av oss kan faktiskt bli piloter, så tveka inte. Du kommer garanterat inte ångra dig!

Lär dig flyga, anmäl ditt intresse nu!