Propeller

Aeroklubbens medlemsavgifter

Som medlem i en ideell förening som vår flygklubb betalar du en medlemsavgift som i huvudsak skall täcka klubbens fasta kostnader. För att hålla nere dessa kostnader så mycket vi kan behöver alla medlemmar hjälpa till med en del aktiviteter. Ett exempel är när vi tvättar och vaxar våra flygplan varje vår och höst.

Ordinarie medlem

Årsavgift 5.500 kronor. Betalas senast den 31 januari aktuellt år. Kvartalsvis nedtrappning för nya medlemmar.
Kan delbetalas på upp till 4 inbetalningtillfällen (Kvartalsvis).
KSAK-avgift: 450 kronor/år. Inkluderar avgiften till KSAK, Motorflygförbundet och Flygsportförbundet.
Inlåning: 7.000 kronor mot revers. Engångsbeloppet återbetalas 12 månader efter uppsägning. Elev utan inlåning betalar pristillägg per flygtimma. Snarast efter uppflygning gäller dock obligatorisk inlåning. Elever kan välja att betala 4.000 kronor före skolning och 3.000 kronor efter uppflygning utan att få pristillägg.

Gästmedlem

550 kronor/månad. Pristillägg vid flygplanshyra. Som gästmedlem ska du vara medlem i annan KSAK-ansluten flygklubb eller i motsvarande organisation i utlandet. För pilot boende i Göteborg med omnejd är medlemskapet begränsat till tre månader.

Passiv medlem

Årsavgift 1.500 kronor. Tillgång till klubbstugan och alla av klubben anordnade klubbkvällar, grillkvällar osv... Dessutom tillgång till airside.

Ungdomsmedlem

50 kronor/år. Ålder: upp till 15 år
100 kronor/år. Ålder: mellan 15 och 25 år.

Stödjande medlem

Årsavgift 250 kronor. Tillgång till klubbstugan och alla av klubben anordnade klubbkvällar, grillkvällar osv... Ej tillgång till airside. Teorielever blir automatiskt stödjande medlemmar från teoristarten.

Bankgiro: 508-00 15