Det finns mycket spännande att göra! Man kan till exempel ta en kort tur över skärgården en sommarkväll eller bara titta på ett vinterfrostigt snölandskap.
Varför inte en dagsutflykt? Visingsö ligger till exempel bara 45 minuter bort och till den danska ön Læsø tar det bara 20 minuter.

Men du kan också ge dig iväg på längre turer än så. Det är ofta vi anordnar resor i klubben där vi tillsammans med hela flygplansflottan sticker iväg på långfärder.
Det anordnas ofta så kallade Fly-In på olika spännande ställe. Dit flyger man, fikar och umgås med piloter från andra klubbar.
På vintern är det en extra känsla att landa på en frusen sjö.

Du kan vidareutbilda dig, en vanlig fortsättning är NQ (Night Qualification) som ger dig behörighet att flyga på natten i bra väder.